WISPO??

WISPO staat voor WInterSPOrt en wordt georganiseerd door studentenvereniging NOVA. Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool vestiging Delft een wintersportvakantie, maar je vrienden mogen ook gewoon mee. Ieder jaar gaan er tussen de 50 en 110 deelnemers mee met de WISPO. Vorig jaar zijn we begonnen met een nieuwe groei in animo. NOVA organiseert in 2018 voor de 25e keer zo’n groepswintersportreis.

De volgende link leid je naar YouTube voor de eindfilm van één van de kamers van twee jaar geleden: westlanders’ wispo 2016 . (Voor de echte actie, skip naar 0:38.)

Omdat we met een redelijk grote groep op vakantie gaan, kunnen we een mooi basisarrangement aanbieden tegen een redelijke prijs en kunnen we wat leuke extra’s bieden. Hoewel we natuurlijk als groep op vakantie gaan, is iedere deelnemer voor zich op vakantie en kan zijn vakantie naar eigen inzicht indelen. Elke dag kan je van ‘s morgens vroeg tot ergens eind van de middag de pistes op. ‘s Avonds worden elke avond feesten georganiseerd in de plaatselijk kroeg. En natuurlijk organiseert NOVA elk jaar ook een eigen feestje.

Dit jaar nemen we je graag mee naar Risoul. Een bekend gebied voor sommige meer ervaren WISPO gangers. Het staat garant voor een geweldige ervaring.

Wil je weten hoe mensen de WISPO de afgelopen jaren hebben gevonden klik dan op een van de namen hieronder:

Voor foto’s van afgelopen jaren kan je op foto’s in de menu-balk klikken.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
RSS

Copyright Studentenvereniging NOVA