Commissie

IMG-20180207-WA0014

Naam: Patrick

Bijnaam: Pet Rick

Taak:

Favoriete vergif: Pet vet

Schoenmaat: 56

 

In mijn eerste jaar bij de vereniging werd ik al helemaal lekker gemaakt met verhalen van de WISPO, maar helaas had ik al een sneeuwvakantie gepland wat overlap had met de wispo. Het jaar daarna zou het echt gebeuren, had ik beloofd. Ook dit keer had ik al een vakantie gepland, maar dit keer hield dit mij niet tegen. Na een week gebeukt te hebben in Oostenrijk en een half weekje in de schoolbanken ging ik weer terug naar de sneeuw. Hier leef ik eenmaal voor.

De bus bracht ons naar Saint-Sorlin-d’Arves in de Franse alpen. De eerste dag na aankomst was het tijd geworden om de sneeuw te testen. Vooraf afgesproken met iemand die ongeveer het zelfde tempo had en het gebied al een beetje kende. Door de week heen had ik een redelijk deel van het gebied ontdekt en ook een ideale piste om je snelheid op te testen gevonden. Blijkbaar kan ik dus sneller die piste af op een snowboard dan dat je over het algemeen mag rijden binnen de bebouwde kom met de auto. We hadden het de hele week erg getroffen met het weer, maar hierdoor was de sneeuw in de middag vaak wat minder. Ook omdat het al half maart was waarschijnlijk. Maar hier hadden we een goeie oplossing voor gevonden. Een lekker koud pilsje in de zon werkt perfect.

Iedere avond was het weer tijd om terug te gaan naar de kroeg, met onze eigen dwaze thema’s. Menig avond zorgde er ook voor dat ik de volgende dag toch ietsjes later op m’n board stond dan ik had gepland. Het was s’avonds eenmaal veel te gezellig.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot het weer februari is, om het allemaal nog een keer te doen.

foto:

Naam: Charlotte

Bijnaam: Charpotje

Taak: Sjef media

Favoriete vergif: Gestolde honing

Schoenmaat: 42

 

5

Naam: Lennart

Bijnaam: Lenny

Taak: 50% commissie

Favoriete vergif: Alcoholrijke kruidendrank uit een selectie wintersport gebieden van de Franse alpen.

Schoenmaat: 36

Sinds mijn eerste studie jaar aan de HHS ga ik al mee op WISPO. Het is voor mij een ware revolutie geweest als het gaat om mijn visie op wintersport. Dit is ook de reden geweest dat ik al drie jaar met heel veel plezier WISPO commissie ben. Het samenstellen van de, voor ons, ideale wintersport vakantie waarbij de focus ligt op het skigebeid, het dorp, de reis maar zeker ook op de stamkroeg. Dit jaar ben ik wederom Commissie lid en ga ik weer mijn best doen om een prachtige WISPO neer te zetten voor alle leden van sv Nova maar ook zeker voor andere wintersport liefhebbers van de HHS. Mijn doel dit jaar is om weer een geweldige sfeer in de Yeti te creëren. Elke avond een te gek themafeest, nederlandse “kut” muziek, lekker bier en andere alcoholische versnaperingen zullen hierbij zeker helpen. Met een mooie korting voor het bierteam en een knus dorpje voor ons om onveilig te maken denk ik dat dit zeker moet lukken. Zelf ben ik toch zeker wel een enthousiast snowboarder, zolang alles heel blijft ben ik zeker van de eerste tot de laatste lift op de berg te vinden om vervolgens een relaxed happy hour te gebruiken om mijn spieren tot rust te laten komen. s’Avonds dient het volgende thema feest ervoor om het hiervoorgenoemde ongedaan te maken.
Kortom, ik ben er zeker van dat wij met deze commissie er weer voor kunnen zorgen dat de doorgewinterde wintersporters tot barhangende bierteamers zich weer uitermaten kunnen vermaken.
Op een mooie WISPO!

Naam: Quenten

Bijnaam: “Quenten”

Taak: Site beheer

Favoriete vergif: stoeptegels

Schoenmaat: 42

Mijn eerste WISPO was vorig jaar. Ik was nog geen lid bij Nova en was dit toen ook niet van plan. Wintersport is mijn grote liefde, en toen ik mee werd gevraagd om mee te gaan was hier dan ook geen twijfel over. Na grote stress dat ik niet me kon aangezien mijn herkansingen in dezelfde week waren, heb ik besloten dat school niet belangrijk is en mijn vak lekker gefaald voor deze heerlijke WISPO. Alles om mee te kunnen zijn geweest op de WISPO was het meer dan waard. Ik heb nova in alle geuren en kleuren (en geluidjes) mogen leren kennen. Het was dan ook zonder enige twijfel dat ik na afloop meteen lid ben geworden.

Ik ben tijdens mijn wispo wezen skien, pilsen, feesten, vrouw geweest, vallende skiers uitlachen en deels gestorven. Wat wil je nog meer?
Verder in het jaar werd ik ineens gevraagd voor de WISPO comissie, en mij leek mij niks leuker dan te helpen de volgende favoriete week van mijzelf en vele anderen voorbereiden.

Dit jaar beloofd het weer een groot feest te worden en zullen ons best doen het nog gekker te maken.

Ik heb er in ieder geval weer zin in!

 kiona-wisposite

Naam: Olivia

Bijnaam: Kiona

Taak: Voorzitster

Favoriete vergif: Eigeel

Schoenmaat: 25

Mijn eerste WISPO was vorig jaar, in Saint Jean d’Arves. Vroeger ging ik met mijn gezin elk jaar op wintersport maar de laatste jaren niet meer. Toen dacht ik: ‘Waarom ga ik dit jaar niet met nova mee op wintersport?’ Dus na zeven andere over te hebben gehaald zijn we met acht tbk’ers meegegaan.
Op het moment dat ik mee ging wist ik eigenlijk nog niets van Nova af, behalve dat er wel eens wat ‘gestoorde’ mensen naast de school bier aan het drinken waren.
We ontmoette in de bus al de Nova mensen en dachten nog: ‘Oh god waar zijn we aan begonnen.’ Maar eenmaal in gesprek geraakt met iedereen was het echt super gezellig. Iedereen was open en al snel bestond ons groepje niet uit acht tbk’ers maar gingen we elke dag weer met een andere groep van Nova de piste op. Al snel kwam ik er achter dat je vijf s-woorden niet mocht zeggen. Daar had in nog best veel moeite mee, zeker toen er bij de Westlanders, een groepje van Nova mensen uit het Westland, er opeens nog zes bij kwamen en ik op dat moment dus precies met dat groepje omging.

Uiteindelijk een heerlijke week kunnen skiën, lachen en drinken. Na deze geweldige week kon ik niet wachten tot de volgende WISPO. Ik kwam steeds meer bij nova om af en toe na school nog even de gezelligheid op te zoeken en ben hier ook al snel lid geworden, Maar het hoogte punt van alles blijft de WISPO, ik kan niet wachten tot februari!

foto:

Naam: Cezary

Bijnaam: 6&3

Taak: Bestuurspoppetje

Favoriete vergif: Flügel

Schoenmaat: 38

persoonlijk stukje:

Vorig jaar ben ik voor het eerst meegeweest met de WISPO, in Risoul. Ik ben overgehaald door een vriend vanuit NOVA door een potje Super Mario Smash. Als ik dat potje had gewonnen, zou hij mijn WIPSO betalen. Jammer genoeg verloor ik dat potje.
Ik ben zonder ervaring, ik heb namelijk pas 2 keer op een bord gestaan op een rolbaan, de berg op geweest met een snowboard. Ik heb in de hele week meer op de piste gelegen dan dat ik ergens van af ben gekomen. Ik was veel ste eigenwijs om ook maar enig les te nemen, dus heb het aan andere NOVA leden gevraagd om mij te helpen. Hierdoor kon ik aan het einde van de week toch nog eens redelijk de berg afglijden. Ik ben op de laatste dag maar drie keer gevallen!
Wat ikzelf ook heel erg leuk vind zijn de avonden in de yeti. Onze gezellige thema’s, de gezelligheid in de yeti zelf, de hoeveelheid bier dat er doorheen gaat. Ik heb van alle dagen dat we daar zaten elke avond de yeti uitgespeeld.
Ik weet zeker dat ik nog een aantal jaar mee zal blijven gaan, waar ik misschien wel nog een piste in af kan komen.

foto:

Naam: Daniel

Bijnaam: Niels

Taak: Weten wij ook niet

Favoriete vergif: terpentine wodka

Schoenmaat: 138 (links) 48 (rechts)

Voor alle vragen kan je (het liefst) mailen naar info@wispo.org Anders kan je nog op de volgende manieren contact zoeken:

Telefoon SooS: 015-2606227

Of kom een keer langs in de SooS

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
RSS

Copyright Studentenvereniging NOVA